Informatie

Diane’s Trimsalon is sinds 2015 gevestigd in Leens. In de afgelopen jaren heb ik een dierverzorgingsopleiding gevolgd en deze met succes afgerond, vervolgens heb ik meerdere jaren stage gelopen bij trimsalons en hier veel geleerd. Ook heb ik een tijd in wehe den hoorn geknipt. Zodoende heb ik de nodige ervaring opgedaan

Bij ons in de salon staat het welzijn voor het dier voorop!

Ik vind het erg belangrijk dat de hond zich tijdens de behandeling op zijn gemak voelt. Ik probeer het tijdens de behandeling zo comfortabel mogelijk te maken voor de hond. Hierdoor kan een behandeling van een jonge of angstige hond iets meer tijd vragen.

In de meeste gevallen zal ik geen muilkorf gebruiken (dit kan namelijk erg beangstigend werken voor de hond en daardoor een averechtse effect hebben) echter als de hond te agressief is kan ik niet anders, dit om de veiligheid van de hond en mijzelf te kunnen waarborgen. Dit is wel een laatste hulpmiddel. Ik zal altijd eerst het vertrouwen van de hond proberen te winnen door hem rustig en met veel geduld te benaderen.

Sommige honden of baasjes vinden het prettig dat ze bij elkaar kunnen blijven. Dit is in mijn salon geen enkel probleem. U kunt ten alle tijden bij de hond blijven, vertrekken of eerder terug komen.

Hangt u uw jas gerust aan de kapstok en neem plaats op de comfortabele bank, nuttig tijdens het wachten een heerlijk kopje koffie of thee. Indien u graag dicht bij de hond wil blijven staan is dit ook geen probleem zolang het mijn werkzaamheden niet belemmert.